Uvjeti korištenja

Trenutno se nalazite na našoj web stranici https://eduka.com.hr. Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja. Media-met smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti  upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama Media-met smatra i sve pridružene stranice koji pripadaju domeni https://eduka.com.hr

Media-met zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice https://eduka.com.hr pristajete na Uvjete korištenja i Pravila o kolačićima, te ste upoznati s Izjavom o privatnosti.

Svrha web stranice na domeni https://eduka.com.hr je prezentacija web aplikacije EduKa, koja je namijenjena vođenju evidencije Edukacijskih centara, programiranje aplikacija i razvoj web stranica kao dio usluga obrta za računalne usluge, Media-met..

Media-met se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Media-met nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Media-met ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.
Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.
Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice https://eduka.com.hr ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Podaci o proizvodima i uslugama, te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja, međutim, Media-met i web stranica https://eduka.com.hr ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.

AUTORSKA PRAVA

Media-met, obrt za računalne usluge polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici https://eduka.com.hr. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika (Media-met, obrt za računalne usluge).

Ukoliko smatrate da je Media-met povrijedila vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaj uklonjen onog trenutka nakon što je ustanovljeno istinitost sadržaja žalbe. U slučaju nenamjerne pogreške, Media-met se iskreno ispričava oštećenoj strani za počinjenu grešku.

Kupnja web aplikacije: Web aplikacija EduKA je proizvod obrta za računalne usluge, Media-met. Kupnjom aplikacije EduKA stječete pravo na doživotno korištenje aplikacije u osobne i komercijalne svrhe. Potencijalnim klijentima nudimo mogućnost korištenja Demo verzije aplikacije u vremenskom periodu od 14 dana.

Zabranjeno je prodavati i distribuirati aplikaciju i programerski kod trećim stranama, kao i druga autorska prava.

Porezi i davanja: Media-met, obrt za računalne usluge nije odgovoran za prikupljanje, prijenos, savjetovanje o porezima, za plaćanje bilo kakvih pristojbi ili drugih davanja od strane vaše države u vezi vaše kupnje.

COPYRIGHT MEDIA-MET 2018